top of page

Mijn werk

Organisaties

Organisaties schakelen mij in voor continuous development of coaching van medewerkers, teams en management. 

Het doel is altijd om toe te werken naar werkbeleving waarin medewerkers zich goed voelen, en voortdurend gemotiveerd zijn tot succes en verdere ontwikkeling.

Hier is geen dertien-in-dozijn aanpak voor, maar er zijn vele mogelijkheden om stappen te nemen zelfs zonder enorm budget.

 

Scroll verder naar beneden voor meer uitleg over continuous development en business coaching, waarna je ook testimonials van organisaties over mijn werk vindt.

Zoek je een coach voor jezelf? Dan kun je terecht bij individuele coaching en daaronder vind je ook ervaringen van eerdere coachees.

 

Zie Over mij voor meer over mijn achtergrond of bekijk LinkedIn

< De video laat delen zien van mijn werk voor Visma I ProActive.

Voor deze klant ontwikkelde en implementeerde ik verschillende tools en processen die de organisatiewaarden sterker deden leven. Dit resulteerde o.a. in een maatwerk online reflectie tool, een feedback spel voor op de werkvloer en employer branding video's die het èchte bedrijf laten zien. 

Credits video Orientation Production https://www.orientation.nl

WhatsApp Image 2022-12-21 at 18.06.20.jpeg

Continuous development

Ik leid organisaties naar de werkbeleving die past bij hun missie en waarden, zodat deze vanzelf de ontwikkeling faciliteert die nodig is voor succes.

 

De eerste stap is daarbij om bewust te worden van de factoren die bijdragen aan een gelukkige en gezonde werkvloer in jouw organisatie. Vervolgens kun je op basis van wensen en budget bepalen hoe dit ook in praktijk te realiseren is.

Neem contact met me op als je dieper in gesprek wilt over de behoeften van jouw organisatie.   

Vilans.coaching.jpg

Coaching for businesses

Als coach voor bedrijven kan ik een vaste dag of dagdeel beschikbaar zijn voor laagdrempelige coaching.

 

Het positioneren van zo'n vaste inhouse coach maakt zelfontwikkeling automatisch toegankelijker, doordat niet alles eerst via management en HR hoeft. Als werkgever is het fijn om met een vertrouwde en capabele coach te werken.

Daarnaast coach ik ook op basis van een specifieke vraag van een persoon of team. Het doel daarvan stem ik altijd vooraf af zodat we ook de duur/omvang van tevoren kunnen bepalen.

Testimonials

Heiko.Visma.jpeg

Heiko Bonenkamp
Visma - ProActive

Onze medewerkers vormen echt het hart van ons bedrijf. Annemarie heeft een ontzettend belangrijke rol gespeeld in het op zetten van ons Human Capital beleid en dit onderwerp daarmee de aandacht gegeven die het verdiend. Ze heeft de HR afdeling vormgegeven en is in een adviserende rol nog steeds actief betrokken in het verder professionaliseren hiervan. De samenwerking met Annemarie hebben wij altijd als prettig en professioneel ervaren. Wij waarderen haar duidelijke communicatie, heldere afspraken en directe aanpak. Daarbij is ze zowel een goede sparringpartner voor het management alsook een fijne gesprekspartner voor medewerkers.

Stella-HighRadius.jpeg

Stella Tran 
HighRadius

De samenwerking met Annemarie begon toen we in 2019 (vanuit onze US basis), ons kantoor in Amsterdam wilden openen. Zij was cruciaal bij het leveren van HR en compliance expertise en is onze besluitvorming over HR zaken blijven begeleiden. Ze heeft een evenwichtige aanpak waardoor medewerkers, management en de organisatie samen het beste resultaat bereiken. Annemarie is een verlengstuk van onze organisatiecultuur en heeft bijgedragen aan de employee experience vanaf het onboarden tot aan complexe individuele kwesties. Ze heeft geholpen ambitieuze groeidoelstellingen met onze mensen te behalen en we kunnen altijd rekenen op haar flexibiliteit en bereidheid om te leveren wat we nodig hebben!

Frans-Jan.BB2.jpeg

Frans-Jan Boekholt
BBKwadraat

Gedurende onze langdurige samenwerking met Annemarie heb ik haar leren kennen als een gedreven en doortastende HR Professional.

Zowel als interim HR-manager en als coach slaagt zij erin beweging te creëren en concrete resultaten te behalen. Dit met een mensgerichte aanpak waarbij zij altijd de te bereiken doelen voor ogen houdt.

Individuele coaching

Coaching als particulier of via werkgever

Ik weet als geen ander dat je hard moet werken om echte verandering tot stand te brengen en dat iedereen daar soms wat hulp bij kan gebruiken.

 

Mijn kracht ligt in het signaleren van patronen en systemen, dus als jij het zat bent om in cirkeltjes te lopen, ga ik die uitdaging graag samen met jou aan. Jij bepaalt wat je wilt veranderen en ik help je om daar te komen. 

Mijn stijl van coachen is resultaatgericht, direct, en lichaamsbewust. Natuurlijk pas ik die stijl wel aan jou aan, want ieder mens heeft iets anders nodig. 

 

Graag ervaar ik samen met jou de persoonlijke klik in het eerste gesprek, voordat we starten met een traject.

Neem contact met me op via telefoon, email of reactie formulier.

Pic.coaching.jpg
Artichoke

Coachee testimonials

Welke impact heeft jouw ontwikkeling op je dagelijkse leven? 
"Ik heb geleerd naar mijn intuïtie te luisteren en die vast te houden. Ik heb meer zelfvertrouwen als het gaat om mijn professionele leven en ik maak krachtige keuzes in mijn persoonlijke leven. Ik leerde objectiever te luisteren naar de stemmen in mijn hoofd en de signalen van mijn lichaam te herkennen als het gaat om bijvoorbeeld onzekerheid of stress."
bottom of page