top of page
Frame 3.png

Over mij

Mijn missie is om de ander in volle authenticiteit te zien, in welke relatie we dan ook samenwerken. Over het algemeen word ik oprecht, resultaatgericht en empathisch ervaren. Graag breng ik ook wat humor mee in de samenwerking. 

 

Onder 'van Haaren Results' combineer ik mijn werk als coach voor particulieren en werkgevers met die van development consultant voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. 

Vòòr mijn start als zelfstandige heb ik 17 jaar waardevolle ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in diverse rollen waarbij mens en werk altijd centraal stonden. Zie voor meer details mijn LinkedIn profiel onderaan.
 

Wat betreft scholing ben ik opgeleid als bedrijfskundige met een specialisatie in arbeidsmarkt en HRM. Bij School voor Coaching heb ik de opleiding tot professioneel coach afgerond. Tevens ben ik opgeleid in het ontwikkelen van workshops en het werken met systemen in organisaties. Voor mijn eigen ontwikkeling laat ik me voortdurend ondersteunen door diverse opleidingskanalen, waaronder het Jung Platform. 

  • 174857
bottom of page