Workshops

Het doel van alle van Haaren Results workshop programma’s is om de performance te verbeteren door de eigen invloed van medewerkers of managers te vergroten.
Mensen leren bij uitstek van zichzelf, door zichzelf, door te ervaren, en door te doen. In een workshop sta je zelf aan het stuur, daardoor is het een krachtige tool voor organisatieverandering en blijvende persoonlijke ontwikkeling.

Iedere organisatie heeft een unieke identiteit. Deze identiteit verdient een maatwerk aanpak, zodat de toegevoegde waarde van de workshop gemaximaliseerd wordt. Daarom biedt van Haaren Results programma’s die gemakkelijk aangepast kunnen worden tot maatwerk workshops die aansluiten op de eigen organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inbedden van de organisatie waarden, actuele projecten of doelstellingen.

De basis workshop programma’s:

  • Developing you: eigenaarschap over je ontwikkeling
  • Management development: leiderschap optimalisatie
  • Roles & responsibilities: (her)definiëren rollen, verbeteren processen

Het uiteindelijke doel van de workshop is dat de deelnemer het geleerde ook daadwerkelijk in praktijk weet te brengen. Tijdens de workshop wordt daarom aandacht besteed aan het blijvende resultaat op de werkvloer. Naast het realiseren van de beoogde ontwikkeling, draagt de workshop ook bij aan teambuilding.

Uiteraard ontwikkelt van Haaren Results op verzoek ook andere workshops, toegespitst op de specifieke behoeften van de organisatie.
Neem voor meer informatie graag persoonlijk contact op via email of telefoon.