HR projects

Annemarie heeft ruime kennis en ervaring op het gebied het inzetten en laten floreren van mensen in organisaties. Haar ervaring varieert van HR interim opdrachten tot specifieke kop-staart HR projecten.

Kernwoorden ervaring:

  • Employer branding
  • Management development
  • HR Manager/business partner
  • Verandermanagement

Annemarie focust in opdrachten op een concreet doel en onderscheidt zich als interim professional met haar resultaatgerichtheid. Zie voor meer informatie de pagina over de workshop programma’s en LinkedIn.

Achtergrond

Annemarie van Haaren startte op jonge leeftijd in het bedrijfsleven, waar zij al snel een passie ontwikkelde voor mens en werk. Ze voltooide een Post HBO Bedrijfskunde opleiding en specialiseerde zich in HRM en Arbeidsmarkt. Na meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, in uiteenlopende sectoren, besloot ze haar werk als zelftstandige voort te zetten.

Bij Van Haaren Results combineert Annemarie inmiddels al 8 jaar haar werk als coach met projecten voor uiteenlopende (inter)nationale organisaties.

Als carrière coach zet zij zich daarnaast vrijwillig in voor JINC (www.jinc.nl), een organisatie die jongeren uit sociaal economische achterstandswijken helpt aan een goede start op de arbeidsmarkt.