HR projects

Annemarie heeft ruime kennis en ervaring op het gebied het inzetten en laten floreren van mensen in organisaties. Haar ervaring varieert van HR interim opdrachten tot specifieke kop-staart HR projecten.

Kernwoorden ervaring:

  • Employer branding
  • Management development
  • HR Manager/business partner
  • Verandermanagement

Annemarie focust in opdrachten op een concreet doel en onderscheidt zich als interim professional met haar resultaatgerichtheid. Zie voor meer informatie de pagina over de workshop programma’s en LinkedIn.

Achtergrond

Annemarie van Haaren startte op jonge leeftijd in het bedrijfsleven, waar zij al snel een passie ontwikkelde voor projectmatig werken. Ze voltooide een Post HBO Bedrijfskunde en specialiseerde zich in HRM en Arbeidsmarkt. Na ervaring te hebben opgedaan in diverse rollen, binnen zowel de profit als non-profit sector, besloot ze haar liefde voor projecten zelfstandig voort te zetten.

Bij van Haaren Results combineert Annemarie haar werk als coach en workshop ontwikkelaar met HR projecten voor uiteenlopende (inter)nationale organisaties.
Als carrière coach zet zij zich in voor JINC (www.jinc.nl), een organisatie die jongeren helpt aan een goede start op de arbeidsmarkt.